Over Servicepartner Jan Eltink

Uw Servicepartner

Onder de vlag van ServicePartner vallen we onder een internationale organisatie met in Europa 5000 winkels. Daardoor kunnen we nog scherper, makkelijker en sneller inkopen.

De mensen hebben steeds meer behoefte aan inbouwapparatuur. De keuken is vaak nog prima, maar de apparaten zijn aan vervanging toe. Daarom hebben wij diverse kookplaten, magnetrons, koelkasten, vaatwassers en ovens ingebouwd in onze winkel staan. Zo zijn de verschillen in apparatuur beter uit te leggen, bv het verschil tussen een sleepdeur en een deur-op-deur systeem bij inbouw koelkasten.”
Servicepartner Jan Eltink staat bekend om het bieden van complete service: gratis bezorgen, persoonlijk advies en een eigen reparatieservice.

De nieuwe medewerker Jakko wordt door Jan Eltink zelf opgeleid. Wat dus niet zal veranderen is de persoonlijke aandacht en service. Die blijft zoals mensen altijd gewend zijn bij Jan Eltink.

Service Partner Jan Eltink is gevestigd aan de Franssenstraat 57, aan het fraai gelegen nieuwe dorpsplein, te Vianen. De winkel is geopend van maandag t/m donderdag van 10.00 uur tot 19.00 uur; op vrijdag tot 20.00 uur en zaterdags van 9.00 tot 16.00 uur.

Web- ontwerp & -ontwikkeling door Shout Design