Franssenstraat 57, 5434 SE Vianen
(Noord-Brabant)

ma-vr, 10:00 - 18:00
Za, 10:00 - 16:00
Telefonisch bereikbaar va, 08:30

Over ons

Uw servicepartner - Jan Eltink

Onder de vlag van ServiceParner vallen we onder een internationale organisatie met in Europa 5000 winkels. Daardoor kunnen we nog scherper, makkelijker en sneller inkopen

De mensen hebben steeds meer behoefte aan inbouwapparatuur. De keuken is vaak nog prima, maar de apparaten zijn aan vervanging toe. Daarom hebben wij diverse kookplaten, magnetrons, koelkasten, vaatwassers en ovens ingebouwd in onze winkel staan. Zo zijn de verschillen in apparatuur beter uit te leggen, bv het verschil tussen een sleepdeur en een deur-op-deur systeem bij inbouw koelkasten.” 

Servicepartner Jan Eltink staat bekend om het bieden van complete service: gratis bezorgen, persoonlijk advies en een eigen reparatieservice. 

De nieuwe medewerker Jakko wordt door Jan Eltink zelf opgeleid. Wat dus niet zal veranderen is de persoonlijke aandacht en service. Die blijft zoals mensen altijd gewend zijn bij Jan Eltink. 

Service Partner Jan Eltink is gevestigd aan de Franssenstraat 57, aan het fraai gelegen nieuwe dorpsplein, te Vianen. De winkel is geopend van maandag t/m donderdag van 10.00 uur tot 19.00 uur; op vrijdag tot 20.00 uur en zaterdags van 9.00 tot 16.00 uur. 

Bij ServicePartner bent u verzekerd van een deskundig en eerlijk advies. Klant zijn bij ServicePartner betekent dat uw wensen centraal staan! 

Daarom mag u van uw ServicePartner meer verwachten dan alleen deskundig advies. Door onze excellente service weet u precies waar u aan toe bent. Onze service houdt namelijk niet op bij de winkeldeur: bezorging, installatie en reparatie zijn vakgebieden waarin wij uitblinken. Zo nemen wij u een hoop zorgen uit handen en doen we waar we goed in zijn. 

Bij ServicePartner vindt u een uitgebalanceerd assortiment bruin- en witgoedproducten van geselecteerde topmerken. Uw ServicePartner levert uitsluitend de beste kwaliteit en natuurlijk vergezeld van hoogwaardige service.

Contact opnemen

Neem contact op met ons via onderstaande formulier


Waar vindt u ons?

U kunt ons vinden in het centrum Vianen (Noord Brabant) aan de Franssenstraat nummer 57